Inspiring is great!

De cîteva luni vînez speech-uri bune, şi sunt sigură că pentru majoritatea din voi sintagma „speech bun” aminteşte de TED! Eu nu sunt o excepţie. Cînd am aflat că se organizează un alt eveniment TEDx Chişinău, prima replică care-am zis-o a fost: EU TREBUIE SĂ MERG!

Am aplicat ca voluntar, şi mare mi-a fost bucuria cînd am primit mail-ul cu confirmare 😀

Voluntariatul la TEDxChisinau 2013: Postcards from the future mi-a mărit colecţia de impresii şi amintiri frumoase. Am revăzut tare multă lume bună, dar am şi cunoscut omuleţi drăguţi (de exemplu Tania (huuuug)). Pe lîngă task-urile pe care le-am avut, am mai reuşit să  prind şi cîteva speech-uri.

OAMENII INSPIRAŢI INSPIRĂ:

  • Olga Radu a demonstrat că omul face locul, generînd profit din care să profite alţi oameni. Ascultînd-o, am confirmat că ŞI LA NOI SE POATE!
  • Mi-a plăcut cum a vorbit Ion Sturza despre experienţele din călătorii, care pot genera momente frumoase, indiferent dacă te porneşti pe jos sau cu avionul privat.
  • De la Gheorghe Erizanu am aflat că romanii citeau mereu în pat, pentru că cititul era considerat un lucru intim.
  • Ce mi-a plăcut mie cel mai mult a fost speech-ul lui Tudor Chirilă, nu pentru că sunt o fană din toate timpurile a Vama Veche, dar pentru că a ajuns la sufletele spectatorilor, povestind că fiecare din noi are o poveste, şi dac-am încerca să aflăm poveştile celor din jur, ne-ar fi mai uşor să-i înţelegem. Viitorul comunicării sunt poveştile bine spuse!
  • Nu pot să nu menţionez că am primit o satisfacţie ENORMĂ ascultîndu-l pe Marian Ungur, cîntînd la pian o piesă compusă special pentru TEDxChisinau 2013: Postcards from the future, inspirîndu-se pentru ea din spiritul tineresc. Cînd am vorbit cu el, m-a surprins modestia şi sinceritatea lui.

Şi încă ceva, nimic nu se compară cu puţină odihnă pe bean bag-urile marca BECAUSE (ele într-adevăr sunt foaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarte comode).

Atunci cînd tare tare vrei ceva şi eşti gata să investeşti în asta timp şi energie, la sigur le vei obţine pe toate, mai devreme sau mai tîrziu :>

collage

Advertisements

Lasă un comentariu :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s